Drogpolicy - IF Hansa-Hoburg - IdrottOnline Klubb

Drogpolicy

Drog- och dopingpolicy för IF Hansa-Hoburg

Alkoholpolicy

• Våra riktlinjer säger att våra medlemmar aldrig får dricka alkohol eller uppträda berusade i föreningens profilkläder
  • Medlemmar i IF Hansa-Hoburg använder inte alkohol eller är bakfulla inom vår verksamhet som innefattar träning, tävling och lägerverksamhet

Ansvariga för att dessa riktlinjer accepteras är ledare/tränare, föräldrar, aktiva över 18 år samt barn och ungdomar själva.

Om ledare eller annan vuxen upptäcker att någon/några ungdomar under 18 år använder alkohol agerar vi på följande sätt:

• Ledare har samtal med berörd samt tar kontakt med föräldrarna

Policy mot narkotika och dopingpreparat

• Allt bruk och hantering av narkotika och dopingpreparat är förbjuden inom vår idrottsförenings verksamhet.

Om ledare eller annan vuxen upptäcker att någon/någramedlemmar använder narkotika eller dopingpreparat så agerar vi på följande sätt:

• Ledare har samtal med berörd och tar även i förekommande fall kontakt med föräldrarna
  • Föreningen gör en polisanmälan om det gäller droger

Policy mot kosttillskott

Föreningen avråder från användning av kosttillskott och vi följer RF:s riktlinjer:

Dokumenten är reviderade under dec. 2016 i samband med IF Hansa-Hoburgs träningsläger för styrelsen som arrangerats av SISU med hjälp av Idrottslyftsmedel.

Uppdaterad: 27 FEB 2017 18:56
Skribent: Kicki Grönlund

Kansliets öppettider

mån & fred 09.00-12.00 samt onsdagar 17.00-18.30

Kontakt: 0498-48 13 04

Avbokning av hall.

Hallhyran är en stor kostnad för föreningen så är det viktigt att ni som ledare hör av er till kansliet så fort en träning blir inställd så att det blir avbokat vid KUF.

WdqU9YHma1ec7iTv3hqu

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan